Vrijstaande woning #066

€ 810.000 v.o.n. Toewijzing op 23 mei

Omschrijving

Riant en modern wonen in een groene en ruim opgezette wijk. Dat is wonen in Elst De Pas fase 2. In deze grote villa van circa 170 m2, gelegen in een villawijkje, heb je alle ruimte voor het hele gezin. De woning heeft 3 slaapkamers en een grote tuin op het oosten van circa 255 m2. Parkeren doe je lekker op 1 van de 2 eigen parkeerplaatsen! Iets voor jou?


Deze woning heeft een Groenverklaring en met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Lees hier meer over in dit bericht.

Toewijzing op 23 mei

Vrijstaande woning #066

€ 810.000
ca. 170 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 255 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder

image alt

Extra rentekorting met de Groenhypotheek

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Pas fase 2. De woningen in deze fase krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.