Het Eiland 100% verkocht

Opgeleverd

De kroon op Elst

De kinderen spelen lekker in de achtertuin en jij zit lekker met een wijntje aan het water. Jullie hebben een heerlijk actieve dag gehad met de familie in de natuur. Inmiddels staat de barbecue lekker aan. Nu ontspan je in de rust van je achtertuin aan het water in het knusse Elst. Tevreden neem je een slokje en je beseft hoe heerlijk wonen op Het Eiland is!

image alt

Vrijstaand wonen op Het Eiland

Aan de noord-oost zijde van het gezellige Elst staan 6 moderne vrijstaande villa’s met een prachtige ligging op een eiland. De villa’s met 2 of 3 volledige woonlagen en een zeer ruim kavel beschikken over voldoende persoonlijke ruimte. Alles wat je dagelijks nodig hebt, is in de buurt. Het leven hier is een groot gemak. Met de fiets ben je zo in de gezellige steden Arnhem en Nijmegen. Ideaal! Het Eiland is met recht de kroon op Vierslag!

image alt

Van start tot finish

In mei 2019 is de verkoop gestart van deze 6 prachtige vrijstaande woningen aan het water. In oktober 2019 werd de laatste handtekening gezet en kon de bouw starten. Het lange wachten is begonnen en eind 2020 zijn dan eindelijk alle woningen opgeleverd. Wij wensen alle nieuwe bewoners van Het Eiland een fijne tijd toe in hun nieuwe woning.

Genieten en beleven

In de intieme dorpskern van Elst is van alles te beleven en je woont daar op minder dan 10 minuten fietsen vandaan. En wil je iets groter uitpakken? Dan is je belangrijkste keuze of je dat gaat doen in hartje Nijmegen of hartje Arnhem. Liever de natuur in? Maak er dan een dagje Veluwe of Duitsland van. Of lekker fietsen langs een van de grote rivieren. De wereld ligt hier aan je voeten!