Kom tot bloei in De Pas, jouw thuis

Je bent vroeg op en maakt een ommetje door de wijk. De Pas ontwaakt. Je hoort de vogels hun wijsjes fluiten, snuift de geur van vers gemaaid gras op, groet de buurman die zijn hond uitlaat. Al je zintuigen staan op scherp. Hier komt de dag, het dorp, hier kom jíj tot bloei. Een écht thuis in een groene, parkachtige omgeving waar je vrij en zorgeloos woont en leeft.

image alt

Ontmoetingen in het groen

Aan de zuidzijde van Elst, tussen de wijk Brienenshof en de Olympiasingel, komt nieuwbouwwijk De Pas. Een groene, ruim opgezette wijk met plek voor iedereen. Hier woon je weids en dorps, maar ook op fietsafstand van voorzieningen zoals scholen, winkels en het treinstation. Het wordt een knusse wijk met volop groen in de straten en tussen de diverse woonbuurtjes. Waar je in de natuur een ommetje maakt, de kinderen fijn en veilig kunnen spelen en je elkaar ongedwongen ontmoet. In De Pas help je elkaar en voelen bewoners zich betrokken en verbonden met elkaar en de omgeving. Hier kom je samen thuis. Ervaar de vrijheid en gemoedelijkheid van wonen in De Pas.

Ontdek onze visie

Wonen voor iedereen

In De Pas is plaats voor iedereen. Daarom bouwen we ook voor iedereen. Er komt een gevarieerd woningaanbod voor starters, doorstromers en ouderen. Van rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen tot appartementen en levensloopwoningen. In totaal ontwikkelen we in De Pas tot aan 2028 in totaal circa 350 woningen en appartementen, zowel koop- als huur. BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling werkt hiervoor samen met Amvest en de gemeente Overbetuwe. Wil je meer weten of heb je een vraag? Kijk eens bij de veel gestelde vragen en antwoorden op deze website.

Blijf op de hoogte!

Zie je jezelf wonen in De Pas en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Houd de website in de gaten. We delen steeds meer nieuwe informatie over de nieuwbouwwijk in Elst en de woningen uit de verschillende fases. Wil je niks missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief door onderaan deze pagina je mailadres achter te laten. Dan ontvang je per e-mail altijd het laatste nieuws over De Pas.

Heb jij een vraag? Neem contact met ons op
Meer weten over De Pas? Bekijk onze visie!