Dorp in bloei

Meer weten?

De Pas komt tot bloei

Je bent vroeg op en maakt een ommetje door de wijk. De Pas ontwaakt. Je hoort de vogels hun wijsjes fluiten, snuift de geur van pas gemaaid gras op, groet de buurman die zijn hond uitlaat. Al je zintuigen staan op scherp. Hier komt de dag, het dorp, hier kom jíj tot bloei. 

image alt

Ontmoetingen in het groen

Nieuwbouwwijk De Pas krijgt zijn plek aan de zuidzijde van Elst, tussen de wijk Brienenshof en de Olympiasingel. Hier woon je op fietsafstand van voorzieningen zoals scholen, winkels en het treinstation. Hier woon je in een knusse wijk met groen in de straten en volop groen tussen de diverse woonbuurtjes. Waar je in de natuur gemakkelijk een ommetje maakt en waar de kinderen fijn spelen. Hier ontmoet je elkaar, hier kom je samen thuis. Ervaar de gemoedelijkheid van wonen in De Pas.

Wonen voor iedereen

In De Pas is plaats voor iedereen. Daarom bouwen we ook voor iedereen. Er komen woningen voor starters, doorstromers en ouderen. Het is nog niet bekend wanneer de eerste woningen in verkoop gaan. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van dit plan. BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling werkt hierin samen met Amvest en de gemeente Overbetuwe. In totaal realiseren we tot aan 2028 zo’n 350 woningen. Het aanbod zal bestaan uit huur- en koopwoningen. In deze wijk worden er hoekwoningen, tussenwoningen, 2 onder 1 kap woningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Wil je meer weten of heb je een vraag? Bekijk de veel gestelde vragen en antwoorden op deze website eens.

image alt

De verkaveling

Wij zijn weer een stukje dichterbij de realisatie van De Pas. Inmiddels mogen wij de verkaveling voor dit project delen. In de verkaveling is te zien dat er veel aandacht wordt besteedt aan een groene leefomgeving middels onder andere wadi's en kruiden- en bloemrijk grasland. Ook wordt er in dit plan veel aandacht besteedt aan het bomenlandschap. Hiermee creëren wij een groene en veilige omgeving voor jong en oud.

Download de verkaveling

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent De Pas of ben jij een toekomstig geïnteresseerde? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door je mailadres achter te laten onderaan deze pagina. 

  Visie
  Veelgestelde vragen