De Pas is goed bereikbaar

Elst is het grootste dorp in de Gelderse gemeente Overbetuwe en ligt tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen. De nieuwbouwlocatie De Pas ligt tussen de Groenestraat, aan de noordzijde, en de Olympiasingel aan de zuidzijde. Een goed bereikbare locatie, zowel met de auto als het openbaar vervoer, op enkele minuten fietsen van het centrum en het station van Elst.

 

image alt

Op de fiets naar het Centrum

Vanuit De Pas kun je veel lopend of op de fiets doen. Zo ligt het gezellige dorpscentrum van Elst op zo’n 6 minuten fietsen. Hier vind je een aantal supermarkten (AH, Jumbo, Aldi) en andere winkels en restaurants. Ook het NS-station van Elst bevindt zich op een paar minuten fietsen van het nieuwbouwplan.

image alt

Openbaar vervoer

Vanuit De Pas kun je je prima in en om Elst bewegen met het openbaar vervoer. Zo stap je om de hoek, bij de halte aan de Rijksweg-Zuid, op de bus. Lijn 14 brengt je naar Nijmegen Brakkenstein of Arnhem CS, en 331 rijdt naar Velp Zuid (via Nijmegen CS) of Nijmegen Aldenhof en Weezenhof. Met de bus of de fiets ben je ook zo op het station van Elst. Hier kun je met sprinter naar Dordrecht, Zutphen, Wijchen of Arnhem, of neem je de Arriva-stoptrein naar Tiel of Arnhem Centraal.

Goede autoverbindingen

Met de auto rijd je vanuit De Pas in een kwartiertje naar Nijmegen en over de A325 ben je met 20 minuten in de binnenstad van Arnhem. De A15 en A50 zorgen voor prima verbindingen met de rest van Nederland.