Daaróm, wonen in De Pas!

29 maart '23

Wonen in een nieuwbouwhuis brengt veel voordelen met zich mee. Zo woon je in een duurzame woning, waarmee je bespaart op je energiekosten, en heb je de 1e jaren weinig onderhoudskosten. Want alles is nieuw! Nieuwbouw is dus een slimme keuze. Nóg slimmer, is kiezen voor nieuwbouw in De Pas. Waarom? We zetten de grootste voordelen van deze nieuwe woonwijk in Elst graag voor je op een rij!

Groen en dorps wonen

Waar hoor je nog de vogeltjes fluiten als je je voordeur opendoet, ruik je de geur van vers gemaaid gras en groeten de mensen elkaar vriendelijk? Aan een nieuwbouwwijk kleeft soms nog een ‘karakterloos’ imago; het ‘nieuwige’ moet nog plaatsmaken voor sfeer en gemoedelijkheid. In De Pas voel je dat al direct. Het is een groene, dorpse wijk in een parkachtige setting met gedeelde ruimtes om elkaar te ontmoeten, om te werken of ontspannen. In De Pas ben je meteen op je gemak. In je eigen huis én in de buurt.

image alt

Fijn en veilig opgroeien

De Pas is een kindvriendelijke wijk, waar het fijn is om op te groeien. Kinderen spelen hier graag én veilig buiten, in de straten en op natuurlijke speelplaatsen in de wijk. Aan de overkant, op 2 minuten fietsen, ligt een sportpark waar je ze lekker kan laten voetballen of hockeyen bijvoorbeeld. Of is scouting misschien meer iets voor ze? Ook niet onbelangrijk voor gezinnen met (jonge) kinderen; in de directe omgeving is voldoende aanbod aan scholen en kinderopvang. Hoe fijn is het om samen naar school te kunnen fietsen?

Gevarieerde wijk met sterke sociale cohesie

De Pas is een wijk voor iedereen. Er komt een gevarieerd woonprogramma, van koop- en (sociale) huurwoningen, met appartementen, rijwoningen, 2 onder 1 kap- en levensloopbestendige woningen. Door dit gevarieerde aanbod, vind je er straks ook een mix aan bewoners; van jonge starters en gezinnen met kinderen óf senioren die wat compacter willen wonen. Mede hierdoor wordt De Pas een sociaal duurzame buurt met mensen die oog hebben voor elkaar en de natuur.

image alt

Goed bereikbaar

Hoewel je Elst eigenlijk niet uit hoeft, omdat je alles in de buurt hebt, is het toch fijn dat je woont tussen 2 grote steden. Nijmegen en Arnhem zijn allebei binnen 20 minuten bereikbaar met de auto, maar ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Naast De Pas vind je een bushalte en op de fiets ben je ook zo op het station.

Genoeg te doen

In Elst hoef je je niet te vervelen. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven, er zijn genoeg mogelijkheden om samen of alleen te sporten en in het centrum worden er jaarlijks veel evenementen georganiseerd. Van de Elster paardenmarkt en Blauwe Dinsdag tot de 2 Luikse Markten en het sfeervolle Winterfestijn. Zó gezellig is wonen in De Pas!

Wonen in De Pas?

Ben jij na het lezen van dit bericht overtuigd en wil je de stap wel wagen? Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Pas. Je krijgt als eerste een bericht wanneer de verkoop start.

  Neem contact op
  Meer nieuws lezen