Woningtypes van De Pas fase 2

30 april '24

Tijdens de verkoopperiode van De Pas fase 2 zijn 3 woningen uit de verkoop gehaald. Inmiddels kunnen deze woningen weer te koop aangeboden worden, daarom staat De Pas fase 2b vanaf nu live. Bekijk de 3 woningen uit deze fase en schrijf je in voor je favoriete woningtype want bij de toewijzing wordt er ook gekeken naar het moment waarop jij jezelf hebt aangemeld als belangstellende voor de woningtypes in deze fase.

image alt

Woningtypes in De Pas fase 2b

Op de pagina woningen kun je de impressies en kenmerken van de woningtypes en bouwnummers bekijken. Naar verwachting start de verkoop over een paar weken. Deze fase bestaat uit 3 woningen in verschillende types namelijk:

  • Twee-onder-een-kapwoning (1 stuk)
  • Twee-onder-een-kapwoning XL (1 stuk)
  • Vrijstaande woning (1 stuk)

Bekijk alle woningtypes

Interesse?

Spreken deze woningtypes je aan en wil je graag één van de drie woningen kopen? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update wanneer de verkoop start. Daarnaast telt deze aanmelding ook als aanmeldduur voor de toewijzing.

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan gauw verder op de pagina Woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen.

Meer over woning kopen
Iets vragen? We helpen je graag! Neem contact met ons op
Welk woningtype spreekt je aan? Bekijk alle woningtypes