13 februari 2024

De start verkoop datum van De Pas fase 2 is bekend!

Zet alvast dinsdag 13 februari om 12:00 uur in je agenda want dan start de online verkoop van de woningen in De Pas fase 2. Op die dag zijn alle documenten in te zien en geef je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke woning jouw voorkeur heeft? Bereid je alvast voor!

image alt

Meld je aan als belangstellende

Maak vandaag nog een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid en hoef je niets te missen. Als je bent aangemeld ontvang je op 13 februari in de ochtend een nieuwsbrief met de link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden en technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Maak een account aan

Bezoek ons evenement

30 januari '24

Op dinsdag 13 februari organiseren wij ook een evenement bij de Rabobank Oost Betuwe.  Hier staan makelaars, financieeladviseurs en andere specialisten klaar om vragen over De Pas te beantwoorden en jou verder te helpen met het kopen van jouw droomwoning in deze wijk.

Inloop van: 18:30 tot 20:00 uur
Waar: Industrieweg Oost 16 in Elst

Financiële check

Heb jij interesse in één van de woningen? Naast de aanmeldduur wordt er bij meerdere geïnteresseerden op één bouwnummer ook gekeken naar de financiële check. Deze check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Meer weten? Lees hier verder over de financiële check.

image alt

Verkoopprocedure & toewijzing

Tot dinsdag 20 februari 12:00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op donderdag 22 februari in de loop van de dag is de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. Wil je meer weten over het kopen van een woning in De Pas en de toewijzing? Lees hier meer!

Meer over de toewijzing

Wel of geen woning

Als jij een woning krijgt toegewezen dan krijg je hiervan per e-mail bericht en de uitslag zie je ook in jouw winkelwagentje in je Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan maximaal 48 uur de tijd om je optie te bevestigen. Nadat je de optie hebt bevestigt bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen.

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan krijg je daarvan ook bericht. Je ziet dan ook in jouw Mijn Eigen Huis account dat je reservekandidaat bent. Als iemand afziet van de koop en jij bent de eerstvolgende reservekandidaat, dan wordt er meteen contact met jou opgenomen. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in De Pas? Bekijk het aanbod