Woningtypes van De Pas fase 3

15 mei '24

Wil jij graag wonen in De Pas in Elst? Dan hebben we goed nieuws voor je. De eerste fases van De Pas zijn bijna uitverkocht en er komt een derde fase aan. De woningtypes van De Pas fase 3 staan nu online! Bekijk snel de conceptbeelden, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

image alt

Woningtypes in De Pas

We zijn druk bezig met de voorbereidingen van De Pas fase 3. Op de pagina woningen kun je de conceptbeelden en kenmerken van de woningtypes alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop in het derde kwartaal van 2024. Deze tweede fase bestaat uit 12 woningen en 17 appartementen in verschillende types namelijk:

  • Tweekamerappartement (9 stuks)
  • Driekamerappartement (8 stuks)
  • Tussenwoning S (3 stuks)
  • Hoekwoning S (1 stuks)
  • Tussenwoning (5 stuks)
  • Hoekwoning (3 stuks)

Bekijk alle woningtypes

Interesse?

Spreken deze woningtypes je aan en wil je op de hoogte blijven van De Pas fase 3. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en de definitieve prijzen, én hoort wanneer de verkoop start. 

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan gauw verder op de pagina Woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen.

Meer over woning kopen
Iets vragen? We helpen je graag! Neem contact met ons op
Welk woningtype spreekt je aan? Bekijk alle woningtypes