Heb jij al een financiële check gedaan?

23 november '23

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning is de financiering een belangrijk onderdeel in de voorbereiding. Hoe hoog kan jouw hypotheek maximaal zijn? Wat zijn de bijbehorende maandlasten? Kan je én wil je deze dragen? Ook ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. Dit kan namelijk in je voordeel werken bij de toewijzing. Voor De Pas fase 2 organiseren we daarom een financiële check inloopavond. Graag nodigen we je uit!

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Waarom? Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. 

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

12 december 2023

12 december hypotheek inloopavond - Meld je aan!

Van 18.30 tot 20.00 uur bij Rabobank Oost Betuwe (Industrieweg Oost 16, Elst)

Hypotheek inloopavond

Op dinsdag 12 december organiseren we in samenwerking met Rabobank een hypotheek inloopavond voor De Pas fase 2. Je bent tussen 18.30 tot 20.00 uur van harte welkom bij Rabobank Oost Betuwe (Industrieweg Oost 16, Elst). Tijdens deze avond kun je kosteloos een financiële check laten uitvoeren door een van de financieel adviseurs. Het document dat je na het gesprek ontvangt kan je tijdens de verkoop toevoegen aan je inschrijving. Om voldoende adviseurs beschikbaar te hebben horen we graag via onderstaande button of je aanwezig bent. 

Laat je een financiële check uitvoeren, vergeet dan niet om een actueel loonstrookje en eventueel een hypotheekoverzicht van je huidige hypotheek mee te nemen.

Meld je aan!
image alt

Rabobank nieuwbouwexperts

Bijkomend voordeel van de financiële check is dat je goed voorbereid bent als je een optie op een woning krijgt. De check biedt dus veel comfort en duidelijkheid voor jou en kan eventuele teleurstellingen voorkomen. Mocht je graag hulp wensen bij je financiële check, dan staan de adviseurs van bijvoorbeeld Rabobank voor je klaar. Arne de Burck, commercieel directeur nieuwbouw bij Rabobank, legt uit wat hij samen met zijn team voor je kan betekenen.

Arne du Burck: ‘Na meer dan 25 jaar ervaring in de hypothekenwereld kan ik oprecht zeggen dat het kopen van een nieuwbouwwoning net even wat anders werkt dan een bestaande woning. En dat is ook precies de reden dat we speciaal voor kopers in nieuwbouwprojecten een team van experts op het gebied van nieuwbouw samengesteld hebben. Zij zijn altijd bereikbaar en staan speciaal opgesteld om voor jou een zogenaamde financiële check op te maken, zodat je als potentiële koper direct weet:

  • Wat jouw nieuwe maandlasten zijn (als het nodig is berekenen we dit voor jou binnen 15 minuten!)
  • Wat er allemaal bij een nieuwbouwhypotheek komt kijken en wat in jouw situatie daarbij belangrijk is
  • Of die droomkeuken en schitterende badkamer ook gelijk meegefinancierd kunnen worden en
  • Of je wel optimaal profiteert van alle mogelijkheden en kortingen van je duurzame nieuwbouwwoning.

En - ook niet onbelangrijk - met deze financiële check vergroot je ook nog eens de kans dat je de woning toegewezen krijgt! Niet gek dus dat deze gratis en vrijblijvende service met een 9,3 gewaardeerd wordt door onze klanten!’

Direct een afspraak maken bij Rabobank
Ook wonen in De Pas? Ontdek de woningtypes
Wat is een financiële check precies? Lees meer over de financiële check