Hoera, goed nieuws voor de kopers van De Pas fase 1!

22 maart '24

Goed nieuws voor de kopers van een woning in De Pas fase 1. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie binnenkort naar de notaris mogen en dat de bouw van de woningen snel start.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in onderstaande video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer wordt de bouw opgestart?

De verwachting is dat de aannemer rond eind april/begin mei 2024 start met de (bouw)werkzaamheden. Tot die tijd is Trebbe NoordOost BV druk met alle overige voorbereidingen voor de bouw. De kopersbegeleider van Trebbe informeert je verder tijdens de bouwperiode. Ook wordt er regelmatig beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning. 

Wij wensen de kopers van een woning in De Pas fase 1 mede namens de aannemer een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

  Neem contact op
  Lees meer nieuws