Interviews met de architecten van De Pas

15 februari '24

Hoe worden de ruimtelijke plannen voor De Pas vormgegeven en hoe zit het met de inrichting van het groen in een nieuwbouwplan als De Pas? De stedenbouwkundig ontwerper en de landschapsarchitect nemen je in een 3-tal interviews mee in hun boeiende werkgebied. In deze 3 interviews ontdek jij alles over het creëren van een aantrekkelijke en groene leefomgeving in De Pas en weet jij straks hoe groen deze wijk wordt. 

Video 1: De stedenbouwkundige aan het woord

Andre de Wilde is stedenbouwkundig ontwerper bij Aveco de Bondt en is verantwoordelijk voor het ontwerp van de ruimtelijke plannen van de Pas. Hoe die plannen eruit zien voor dit project? Andre vertelt!

Video 2: De landschapsontwerper over de groene ruimte

Madelon van Winden is landschapsontwerper bij Aveco de Bondt en gek op de natuur. Niet voor niets heeft ze hier werk van gemaakt. Voor De Pas heeft ze het groen van het gebied inrichting gegeven. Hieronder vertelt ze hoe dit eruit komt te zien!

Video 3: De landschapsontwerper over het groenontwerp

Landschapsontwerper Madelon van Winden wist een ding zeker: De Pas moet een groen karakter krijgen. Dat is gelukt, en hoe! Dit wordt straks dé plek waar jong en oud geniet van de groene omgeving tussen de fruitbomen en kleurrijke planten. In dit interview neemt Madelon ons mee in het ontwerp.

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Ook wonen in De Pas? Bekijk het aanbod