Wonen zoals jij dat wilt

26 juni '23

De woningen en appartementen in De Pas fase 1 worden standaard al van een mooie afwerking voorzien. Wil je iets aanpassen in de afwerking of helemaal zelf je keuken en badkamer inrichten? Dat kan natuurlijk ook!

image alt

Jouw badkamer

Voor het sanitair in de woningen kiezen we voor kwaliteit. In de badkamer vind je standaard een inloopdouche, wastafel en toilet. Wil je het toilet en de badkamer aanpassen aan jouw persoonlijke wensen? Neem dan na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider.

Kwaliteit van Geberit en Grohe

De wastafel, fontein en toiletten zijn voorzien van de kwaliteit van Geberit. In de badkamer vind je een moderne wastafel en inloopdouche. Standaard wordt de badkamer uitgevoerd met witte wandtegels en antraciet of marron vloertegels. In combinatie met de douchecombinatie van Grohe maak je gegarandeerd elke dag een frisse start in jouw badkamer!

image alt

Jouw keuken

De keukens van De Pas fase 1 zijn onder andere voorzien van een inductiekookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser en een combimagnetron. Het verschilt per woningtype van welk merk deze apparatuur is. Kijk daarom bij jouw favoriete bouwnummer naar de brochure van de keuken om meer te lezen over de keukens en de apparatuur.

Je keuken naar wens aanpassen

Wil je de keuken aanpassen? Neem dan na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider.

Wonen in De Pas?

Zie jij jezelf al wonen in De Pas? In deze wijk geniet je van een prachtige nieuwbouwwoning in een groene omgeving. De Pas fase 1 is bijna volledig uitverkocht, maar onlangs hebben wij De Pas fase 2 aangekondigd. Klik op onderstaande button om het aanbod uit deze fase te ontdekken en meld je aan!

Bekijk het aanbod
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in De Pas? Bekijk het aanbod