Prijzen De Pas fase 2 definitief

23 januari '24

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in De Pas fase 2, dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. Eerder deelden we indicatieve prijzen per woning met je, maar nu zijn de prijzen definitief vastgesteld. Ga kijken of jouw favoriete woning past binnen je budget en regel alvast een financiële check. Lees waarom dat in je voordeel kan werken bij de toewijzing.

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van De Pas fase 2 zijn inclusief een complete keuken en sanitair. Maar ook inclusief duurzame voorzieningen zoals een warmtepomp en zonnepanelen. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen:

  • makelaarskosten;
  • notariskosten voor de leveringsakte;
  • aansluiting van elektra, water en riolering.
Bekijk de prijzen per woning
image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken steeds meer compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check.

Meer over de financiële check

Binnenkort start verkoop

De verkoop van de 18 woningen van De Pas fase 2 start binnenkort. We moeten nog wat puntjes op de i zetten en hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw persoonlijke account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

Tip:
Lees alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure op de pagina Woning kopen

Bezoek ons evenement

Op dinsdag 13 februari organiseren wij ook een evenement bij de Rabobank Oost Betuwe. Hier staan makelaars, financieeladviseurs en andere specialisten klaar om vragen over De Pas te beantwoorden en jou verder te helpen met het kopen van jouw droomwoning in deze wijk.

Inloop van: 18:30 tot 20:00 uur
Waar: Industrieweg Oost 16 in Elst

Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in De Pas? Bekijk het aanbod