2 onder 1 kapwoning levensloop

€ 550.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Eén stap buiten de deur en groen is wat je ziet. Elke dag wandelen of fietsen in je eigen wijk of in de natuur in de omgeving. En je bent ook zo in het gezellige centrum van Elst met alle voorzieningen. In De Pas fase 2 komen 2 2 onder 1 kapwoningen type levensloop van circa 101 m2 beschikbaar met 3 slaapkamers en een heerlijke tuin. Met een eigen parkeerplaats voor de deur en een berging in de achtertuin ben je van alle gemakken voorzien. Rust, gezelschap en natuur – hier heb je alles bij de hand en hoef je niet meer weg!


Deze woning heeft een Groenverklaring en met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Lees hier meer over in dit bericht.

Verkocht

2 onder 1 kapwoning levensloop

€ 550.000
ca. 101 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder

image alt

Extra rentekorting met de Groenhypotheek

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Pas fase 2. De woningen in deze fase krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.