2 onder 1 kapwoning XL

€ 767.500 v.o.n. Toewijzing op 23 mei

Omschrijving

Wonen in een 2 onder 1 kapwoning XL in een groene, ruim opgezette wijk met plek voor iedereen. Is dat jouw woondroom? Dan hebben we goed nieuws. Er komen namelijk 2 2 onder 1 kapwoningen type extra kamer van circa 194 m2 in De Pas fase 2 in Elst beschikbaar die direct aan het park liggen. De woningen beschikken over 3 slaapkamers, een zolder en een heerlijke tuin. Hier woon je weids en dorps, maar ook op fietsafstand van voorzieningen zoals scholen, winkels en het treinstation. Ideaal, niet?


Deze woning heeft een Groenverklaring en met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Lees hier meer over in dit bericht.

Toewijzing op 23 mei

2 onder 1 kapwoning XL

€ 767.500
ca. 194 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder

image alt

Extra rentekorting met de Groenhypotheek

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Pas fase 2. De woningen in deze fase krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

Alternatief aanbod