Tussenwoning

€ 315.000 - € 355.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een leuke betaalbare starterswoning, voor jullie tweetjes of met jullie kindje (op komst)? Misschien zijn de rijwoningen in De Pas fase 1 precies wat jullie zoeken! Deze woningen liggen verspreid over het plan. Het ontwerp refereert aan de karakteristieke jaren ‘50 stijl die in het oude Elst overal voelbaar is. Met een woonkamer van circa 4,20 tot 4,80 breed en 2 slaapkamers op de 1e verdieping, biedt dit huis alles wat je nodig hebt! 


Let op! De tussenwoningen van onder de €355.000,- hebben een zelfbewoningsplicht.

Verkocht

Tussenwoning

€ 315.000 - € 355.000
ca. 78 - 90 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de tussenwoningen van onder de €355.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. Wanneer de woning gekocht wordt met als doel de woning die gebouwd wordt door ouder(s) of kind(eren) te laten bewonen, dan is dit toegestaan.

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder