Tussenwoning #002

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Een knusse wijk met volop groen in de straten en diverse woonbuurtjes. Hoe klinkt dat in de oren? In De Pas fase 1 in Elst komt deze drielaagse tussenwoning van circa 90 m2 beschikbaar met 2 slaapkamers en tuin op het westen. Hier woon je weids en dorps, maar ook op fietsafstand van voorzieningen zoals scholen, winkels en het treinstation. Iets voor jou?


Let op! De tussenwoningen van onder de €355.000,- hebben een zelfbewoningsplicht.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning #002

ca. 90 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 54 m2Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de tussenwoningen van onder de €355.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. Wanneer de woning gekocht wordt met als doel de woning die gebouwd wordt door ouder(s) of kind(eren) te laten bewonen, dan is dit toegestaan.

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder