Vrijstaande woning

€ 760.000 - € 850.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Stel je eens voor. Wonen in een ruim opgezette groene wijk en ook nog eens alle rust vinden in je vrijstaande woning. Alle ruimte om te genieten van je tuin en de groene omgeving, wat een luxe. En je woont ook nog eens op fietsafstand van alle voorzieningen die je nodig hebt. Hier in De Pas fase 2 in het gezellige Elst komen 6 villa’s type E, F en G van circa 170 tot 182 m2 met 3 slaapkamers, een zolder en heerlijke tuin beschikbaar. Met zonnig weer nodig je familie en vrienden uit voor een barbecue in de tuin. Fijn idee, niet?


Deze woning heeft een Groenverklaring en met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Lees hier meer over in dit bericht.

Verkocht

Vrijstaande woning

€ 760.000 - € 850.000
ca. 170 - 182 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder

image alt

Extra rentekorting met de Groenhypotheek

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Pas fase 2. De woningen in deze fase krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.