Vrijstaande woning #067

€ 850.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wat een eyecatcher! Deze royale vrijstaande en duurzame woning van circa 182 m2 met 3 slaapkamers en een grote tuin van circa 180 m2 op het oosten, pal aan een park. Parkeren doe je lekker op 1 van de 2 eigen parkeerplaatsen! De charmante villa is van alle gemakken voorzien en hier heb je ruimte voor het hele gezin. Door de fantastische vrije ligging en de groene omgeving heb je binnen net zo’n vrij gevoel als buiten! Iets voor jou?


Deze woning heeft een Groenverklaring en met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Lees hier meer over in dit bericht.

Verkocht

Vrijstaande woning #067

€ 850.000
ca. 182 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 180 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder

image alt

Extra rentekorting met de Groenhypotheek

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Pas fase 2. De woningen in deze fase krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.