Samen brengen we De Pas tot bloei

19 maart '21

Aan de zuidkant van Elst komt de nieuwbouwwijk De Pas. Een natuurrijke wijk waarin het dorpse gevoel goed merkbaar zal zijn. Hier zeg je elkaar gedag, heb je aandacht voor elkaar. Een ‘dorp’ voor iedereen. Een plek waar je woont en leeft, waar je ontspant en tot rust komt. Een wijk waarover je zélf kunt meedenken.

Natuurlijk gemoedelijk

In De Pas is de sfeer gemoedelijk. Hier spelen de kinderen graag en véél buiten. In de straten en op de natuurlijke speelplaatsen, of waar hun fantasie ze ook brengt. Hier maak je een praatje met de buren, ‘gewoon’ op straat, wanneer je een ommetje maakt. Hier in De Pas ben je op je gemak. In je eigen huis én in de buurt.

Laat van je horen

We zetten niet direct de pas erin. Eerst willen we van jou - en andere geïnteresseerden - weten hoe het gebied invulling moet krijgen. In 2019 hebben omwonenden en belangstellenden al meegedacht. BPD, Amvest en de gemeente legden dat vast in een Inspiratieboek. Deze vormen de basis voor de verdere uitwerking. Meer inspraak is gewenst, daarom organiseren we diverse participatiemomenten. Wil je op de hoogte blijven van alle participatiemomenten, zoals enquêtes, webinars en meer voor De Pas? Hou dan mail en website in de gaten.

  Contact
  De Pas