2 onder 1 kapwoning #084

€ 677.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wonen in een 2 onder 1 kapwoning in een groene, ruim opgezette wijk. Is dat jouw woondroom? Dan is deze 2 onder 1 kapwoning van circa 155 m2 in De Pas fase 2 in Elst misschien wel iets voor jou. De woning beschikt over 3 slaapkamers, een aangebouwde garage en een heerlijke tuin van circa 180 m2 op het oosten. Parkeren doe je lekker op 1 van de 2 eigen parkeerplaatsen. Hier woon je weids en dorps, aan een park. En op fietsafstand van alle voorzieningen. Ideaal, niet?


Deze woning heeft een Groenverklaring en met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Lees hier meer over in dit bericht.

Verkocht

2 onder 1 kapwoning #084

€ 677.500
ca. 155 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 180 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder

image alt

Extra rentekorting met de Groenhypotheek

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Pas fase 2. De woningen in deze fase krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.