3-kamer appartement

€ 325.000 - € 355.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Aan de zuidzijde van de Hof komen 17 betaalbare appartementen beschikbaar, 8 daarvan zijn 3-kamerappartementen. Uitzicht op water en groen hebben ze allemaal. Gedetailleerd metselwerk, de strakke kozijnen met roedelverdelingen en de witte 4e bouwlaag geven het gebouw een eigentijds en enigszins industrieel karakter. De 3-kamerappartementen liggen verdeeld over de begane grond t/m de 3e verdieping. Elk appartement beschikt over een eigen terras of balkon. Dat wordt genieten!


Let op! De appartementen van onder de €355.000,- hebben een zelfbewoningsplicht.

Verkocht

3-kamer appartement

€ 325.000 - € 355.000
ca. 75 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
Gezamelijke tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de appartementen van onder de €355.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een woning alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. Wanneer de woning gekocht wordt met als doel de woning die gebouwd wordt door ouder(s) of kind(eren) te laten bewonen, dan is dit toegestaan.

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder