3-kamer appartement #032

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Wonen te midden van alles; omgeven door groen, maar met stadsavontuur om de hoek. Dat kan in De Pas fase 1 in Elst. Vanuit hier ben je zo in de binnenstad van Nijmegen of Arnhem om een terrasje te pakken of hapje te eten, maar kom je na een lange werkdag ook heerlijk thuis in een oase van rust. In dit driekamerappartement van circa 75 m2 met 2 slaapkamers en een balkon is het goed vertoeven. Iets voor jou?


Let op! De appartementen van onder de €355.000,- hebben een zelfbewoningsplicht.

In aanbouw / bewoond

3-kamer appartement #032

ca. 75 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 5 m2 Balkon
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de appartementen van onder de €355.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een woning alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. Wanneer de woning gekocht wordt met als doel de woning die gebouwd wordt door ouder(s) of kind(eren) te laten bewonen, dan is dit toegestaan.

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder