3-kamer appartement #039

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De Pas fase 1 in Elst biedt het beste van 2 werelden: wonen in een groene wijk en toch dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt. Interesse? Dit driekamerappartement van circa 75 m2 met 2 slaapkamers en heerlijke balkon is van alle gemakken voorzien. Hier woon je weids en dorps, maar ook op fietsafstand van voorzieningen zoals scholen, winkels en het treinstation. Ideaal, niet?


Let op! De appartementen van onder de €355.000,- hebben een zelfbewoningsplicht.

In aanbouw / bewoond

3-kamer appartement #039

ca. 75 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 5 m2 Balkon
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de appartementen van onder de €355.000,- enkel voor de juiste doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een woning alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. Wanneer de woning gekocht wordt met als doel de woning die gebouwd wordt door ouder(s) of kind(eren) te laten bewonen, dan is dit toegestaan.

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder