Hoekwoning

€ 430.000 - € 437.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Heerlijk ruim wonen in een hoekwoning in een groene en ruim opgezette wijk, iets voor jou? Dan hebben we goed nieuws! Er komen namelijk 2 hoekwoningen van circa 106 m2 in De Pas fase 2 in Elst beschikbaar. Aan 1 kant vrij wonen geeft toch net even dat extra beetje privacy, hoe fijn is dat? De woningen beschikken over 3 slaapkamers en een heerlijke tuin. Hier maak je lekker een ommetje in de natuur en spelen kinderen veilig buiten. En je bent zo in het gezellige centrum van Elst met alle voorzieningen.


Deze woning heeft een Groenverklaring en met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Lees hier meer over in dit bericht.

Verkocht

Hoekwoning

€ 430.000 - € 437.500
ca. 106 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder

image alt

Extra rentekorting met de Groenhypotheek

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Pas fase 2. De woningen in deze fase krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.