Hoekwoning #070

€ 437.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Heerlijk ruim wonen in een hoekwoning aan een park, in een groene en ruim opgezette wijk. Iets voor jou? Dan hebben we goed nieuws! Deze hoekwoning van circa 106 m2 met 3 slaapkamers en een tuin van circa 90 m2 op het noordwesten is nu beschikbaar! Hier maak je lekker een ommetje in de natuur en spelen kinderen veilig buiten. Parkeren? Dat doe je gemakkelijk op mandelig terrein. En je bent zo in het knusse centrum van Elst!


Deze woning heeft een Groenverklaring en met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Lees hier meer over in dit bericht.

Verkocht

Hoekwoning #070

€ 437.500
ca. 106 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 90 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder

image alt

Extra rentekorting met de Groenhypotheek

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Pas fase 2. De woningen in deze fase krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.