Tussenwoning

€ 420.000 - € 427.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Denk je eens in. Een ruim opgezette wijk met volop groen in de straten en diverse woonbuurtjes. Hoe klinkt dat in de oren? In De Pas fase 2 in Elst komen 4 tussenwoningen van circa 110 m2 beschikbaar met 3 slaapkamers en een heerlijke tuin. Hier maak je lekker een ommetje in de natuur en spelen kinderen veilig buiten. En je bent zo in het gezellige centrum van Elst met alle voorzieningen. Gemoedelijk wonen noemen we dat!


Deze woning heeft een Groenverklaring en met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Lees hier meer over in dit bericht.

Verkocht

Tussenwoning

€ 420.000 - € 427.500
ca. 110 - 111 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder

image alt

Extra rentekorting met de Groenhypotheek

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Pas fase 2. De woningen in deze fase krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.