Tussenwoning #071

€ 427.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Denk je eens in. Een ruim opgezette wijk met volop groen in de straten en diverse woonbuurtjes. Hoe klinkt dat in de oren? In De Pas fase 2 in Elst komt deze tussenwoning van circa 111 m2 met 3 slaapkamers en een tuin van circa 90 m2 op het noordwesten nu beschikbaar! Hier maak je lekker een ommetje in het park voor de deur en spelen kinderen veilig buiten. Parkeren? Dat doe je gemakkelijk op mandelig terrein. En je bent zo in het gezellige centrum van Elst!


Deze woning heeft een Groenverklaring en met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Lees hier meer over in dit bericht.

Verkocht

Tussenwoning #071

€ 427.500
ca. 111 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 90 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder

image alt

Extra rentekorting met de Groenhypotheek

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Pas fase 2. De woningen in deze fase krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.