Tussenwoning #072

€ 420.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een heerlijke tussenwoning van circa 110 m2 met een tuin van circa 90 m2 op het noordwesten, omringd door water en groen? In De Pas fase 2 in Elst kun je lekker in je tuin barbecueën met vrienden of familie en een ommetje maken in het park voor de deur. Zie je het al voor je? Je hebt alle ruimte en toch is het centrum van Elst dichtbij. Parkeren doe je gemakkelijk op mandelig terrein. Iets voor jou?


Deze woning heeft een Groenverklaring en met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Lees hier meer over in dit bericht.

Verkocht

Tussenwoning #072

€ 420.000
ca. 110 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 90 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder

image alt

Extra rentekorting met de Groenhypotheek

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Pas fase 2. De woningen in deze fase krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij de Rabobank extra rentekorting met de Groenhypotheek. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.