Aan de slag met De Pas

14 februari '19

Aan de zuidkant van Elst komt een nieuw woongebied. De Pas wordt een groene dorpswijk. De gemeenteraad heeft voor De Pas een ontwikkelingsvisie vastgesteld. De komende maanden werken we de visie graag samen met inwoners van Elst uit tot een plan op hoofdlijnen. 

Jij kunt meedenken. Ben jij op zoek naar een huur- of koopwoning? Vul dan deze woonenquete in. De resultaten nemen we mee in het plan op hoofdlijnen voor De Pas.

Vul de enquete in

Meedoen?

Wil jij meedoen aan het plan op hoofdlijnen? Dat kan ook. Kom dan op 13 maart tussen 19.30 en 21.30 uur naar Toekomstkamer De Pas in partycentrum Onder de Toren, Sint Maartenstraat 34 in Elst.
Ook kun je deelnemen aan een plangroep met inwoners, gemeente, ontwikkelaars en ontwerpers. Deze plangroep komt bijeen op 21 maart, 1 april en 15 april, steeds vanaf 19.30 uur. Meld je aan met een mail aan [email protected], dan nemen we contact met je op voor de uitnodiging.

De plangroep presenteert haar voorstel op 8 mei vanaf 19.30 uur voor iedereen in Onder de Toren. Dan kun je nog op het voorstel reageren

Op de hoogte blijven?

Het kan nog wel even duren voordat de eerste paal de grond in gaat, maar wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom De Pas? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op de homepage (klik op de button "hou me op de hoogte"). Als er ontwikkelingen zijn, zullen wij dit delen middels onze nieuwsbrief.

  Contact
  Nieuws