Nieuwbouwwijken Elst

In het gezellige dorp Elst ontstaan diverse nieuwbouwwijken. Onder meer in het noordoosten en in het zuiden. In de ene wijk woon je meer op een eiland, bij de andere juist ontspannen tussen het groen. Waar je ook voor kiest, je woont altijd met de dorpse gezelligheid van dit Overbetuwse dorp. Waar zou jij willen wonen?

image alt

De Pas

Aan de zuidkant van Elst komt De Pas. Een ‘dorp’ in bloei, met volop ruimte voor ontmoeting. Met natuur om je heen en fijne speelplekken voor de kinderen. In De Pas is plaats voor iedereen. Daarom bouwen we ook voor iedereen. Er komen woningen voor starters en mensen met middeninkomens. Zowel sociale huur als sociale koop. Gemixt met woningen in een hoger segment. Hoe we dit precies invullen, stemmen we met elkaar af in participatietrajecten. Zo laten we samen De Pas tot bloei komen.

Wijk De Pas
image alt

Vierslag

Ter hoogte van de Ceintuurbaan in Elst ligt nieuwbouwplan Vierslag. Een plan dat inmiddels al grotendeels zijn vorm heeft gekregen. Alle fases zijn succesvol verkocht, gebouwd of in aanbouw. Hier spelen de kinderen al op de brink, staan buren met elkaar in contact en groeit het groen weelderig. Benieuwd hoe de nieuwbouw in het echt is? Ga gerust eens langs.

Naar Vierslag
image alt

Het Eiland

Aan de noordoostzijde van Elst ligt de kroon in Vierslag: 6 moderne vrijstaande villa’s gelegen op een heus eiland. Met prachtig uitzicht over het water, met rust en ruimte om je heen. Alles wat je dagelijks nodig hebt, is in de buurt. Gemak dient de mens en zeg nu zelf: het leven op Het Eiland is één groot gemak. Alle woningen zijn inmiddels opgeleverd. Kom je even sfeer proeven?

Het Eiland
  Visie
  Planning