Nieuwbouw in Elst

Of je nu woont in het authentieke dorp of in moderne nieuwbouw in Elst: iedereen voelt zich thuis in deze gemoedelijke plaats. Het heeft namelijk voor iedereen iets te bieden. Volop voorzieningen als horeca en sportgelegenheden. Een eigen treinstation en goede ligging ten opzichte van Arnhem en Nijmegen. Maar ook veel natuur in de directe omgeving. Van bossen tot polderlandschappen tot uitgestrekte fruitgaarden.

image alt

Gemoedelijk wonen in Elst

Het dorp Elst is met zijn bijna 23.000 inwoners het grootste dorp in de Overbetuwe. Het heeft ook ‘grootdorpse’ voorzieningen als winkels, boetiekjes, eigenzinnige horeca en veel scholen en sportgelegenheden. Het ligt bovendien ideaal: aan de Linge, naast het recreatiepark De Lingezegen, tussen de levendige steden Arnhem en Nijmegen en mét een eigen treinstation. Je woont hier letterlijk tussen stad en land. En wat voor land! In de lente omgeven door fleurige bloesem en in de zomer door geurig fruit. In Elst staat het leven alle seizoenen in bloei.

Nieuwbouw in Elst Overbetuwe

Kom je ook wonen in Elst? Dat kan, er komt weer nieuwbouw in Elst bij! Namelijk aan de zuidzijde van het dorp. Hier woon je totaal ontspannen door de groene en rustige opzet. Veel plekken om te spelen, veel ruimte voor ontmoeting, veel plezier! Overweeg je Elst Overbetuwe als nieuwe woonplaats, omdat je hier zo prachtig in de Betuwe woont? En zo lekker dicht bij leuke, grote steden? Ontdek dan de nieuwste nieuwbouwwijk in Elst: De Pas.

Welke voorzieningen In de buurt
Hoe zit het met... Bereikbaarheid